Flytning for erhverv

Her hos Havkrog Flytteforretning tilbyder vi flytning for erhverv og står klar til at give din virksomhed en hjælpende hånd, hvis du står og skal have klaret mindre transportopgaver i din virksomhed. Vi ved, at erhvervsgenstande kræver forsigtighed og stor respekt, og vi klarer derfor transportopgaven både påpasseligt og effektivt for dig. Hvis du har erhverv i Jylland ved Aarhus-området, kan du benytte dig af vores service. Geografi er en af de mindre gener for os, og vi kører gerne et stykke for at hjælpe dig med din opgave. Vores base er beliggende i Århus C, og vi kører konstant for vores kunder i områderne Østjylland, Horsens, Silkeborg, Randers og Djursland.

Vi har igennem mange år flyttet for erhverv, og vi ved derfor, hvordan man yder en ansvarsbevidst og tilfredsstillende service for erhverv. Store og tunge genstande er også hverdag for os, da vi igennem de sidste 45 år har ydet transportservice for næsten alle pianoforhandlere. Du kan derfor trygt lægge din erhvervsflytning i hænderne på os, da vi ved, hvor højt forsigtighed og omhu skal sættes. Det er da også derfor, at disse to ord særligt præger det stykke arbejde, vi udfører for vores kunder.

Mindre erhvervsflytninger

Hvis du står med en mindre virksomhed, som skal flytte, er vi parate til at hjælpe. Da vi kun kører med én flyttebil, er vi naturligvis begrænset på kapaciteten. Vores flyttebil er 50 kubikmeter, hvilket kan være med til at give dig en ide om, hvorvidt din opgave er for omfattende for os eller ej. Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre, da vi ofte kan klare større opgaver end først antaget.

Vi transporterer stort som småt, og du skal derfor ikke frygte, at vi ikke kan varetage de store genstande, som du skal have transporteret. Som nævnt har vi kørt for næsten alle pianoforhandlere, hvilket betyder, at vi har haft en del flygler og klaverer mellem hænderne gennem årenes løb, og skulle du være i tvivl, er dette meget tunge og skrøbelige instrumenter, der kræver en forsigtig hånd. Vi er derfor vant til at håndtere ting med forsigtighed og ikke mindst de tunge læs. Det betyder alt i alt, at erhvervsflytning ikke er en opgave, som vi ikke kan klare.

Vi tilbyder også at køre overskydende inventar og affald til forbrænding, hvis dette er dit behov.

Mindst forstyrrende

Når vi skal flytte for en virksomhed, sørger vi for at gøre det så lydløst som muligt uden at stå i vejen. Vi gør vores bedste for at udføre vores service uden forstyrrelser, så I kan få lov til at fortsætte jeres arbejdsdag i ro og mag – I vil knap bemærke, at vi er til stede.

Stor forsigtighed

Erhvervsgenstande kan være tunge og ikke mindst omkostningsfulde. Derfor er det yderst vigtigt, at de bliver behandlet med stor forsigtighed.

Eftersom forsigtighed er et af nøgleordene, når det kommer til erhvervsflytning, skal det nævnes, at du som kunde kan få tegnet ekstra forsikring på transporten af dine erhvervsgenstande. Vi har i forvejen tegnet forsikring hos Codan for to millioner pr. læs. På den måde kan du være helt sikker på, at dine genstande når sikkert frem, eller at du i det mindste får kompensation for, hvis der skulle ske skader eller ulykker under transporten.

Kontakt for tilbud

Vi flytter også special opgaver!

Klaver - Flygel - Pengeskabe

Vi flytter stort og småt

- Også for dig!