Flytning af flygel og klaver

Hos Havkrog Flytteforretning er vi klar til at give dig en hjælpende hånd med specialflytninger, som hvis du skal have hjælp til flytning af flygel eller klaver. Med stor effektivitet og påpasselighed klarer vi flytte- eller transportopgaven for dig. Vores hovedkontor er beliggende i Århus, og vores transport og service foregår derfor størstedelen af tiden i de østjyske områder – dog er det ikke en forhindring for os at komme rundt i resten af Jylland. Med mange års erfaring ved vi, hvordan man klarer en ansvarsbevidst flytte- og transportservice.

Vi har særligt stor erfaring inden for transport og flytning af klaver, flygel og piano, da vi i 45 år har kørt for næsten alle pianoforhandlere. Forsigtighed og omhu er to af de ord, som særligt betyder noget for vores arbejde, da vi ved, at sådanne instrumenter og ikke mindst andre genstande skal behandles med stor respekt og påpasselighed.

En hjælpende hånd

Et flygel, klaver og piano er alle sammen tunge genstande og instrumenter. Derudover er de også alle sammen skrøbelige og forholdsvist dyre. Derfor ville det også være en katastrofe, hvis der skulle ske noget med instrumentet på grund af en flytning. De fleste ulykker sker, når man selv begiver sig ud i at ville flytte med de tunge instrumenter. Når man ikke har viden om, hvordan disse flyttes og håndteres bedst muligt, kan det ende ud i, at man ødelægger instrumentet. Derfor er det en opgave, der bør overlades til nogle, der har forstand på transport af denne type instrument. Det er netop det, vi har.

Vi giver med glæde en hånd, når det kommer til flytning af flygel og klaver. Vores erfaring inden for dette område er stor, og vi ved lige præcis, hvordan man bedst muligt håndterer og transporterer disse.

Vi klarer effektivt og ansvarsbevidst piano-, klaver- og flygelflytning, uden at du skal bekymre dig det mindste. Dine instrumenter er i trygge hænder hos os.

Permanent eller midlertidig flytning

Instrumenter er nogle af de ting, der skal flyttes meget med. Det gælder særligt, hvis du er en af dem, der skal rundt og spille til koncerter eller lignende. Nogle instrumenter er uden tvivl lettere at transportere end andre. En guitar, violin eller fløjte er alle sammen ting, der kan transporteres i en personbil. Til gengæld er der også en række instrumenter, der ikke kan håndteres så let, og det er flygler, klaverer og pianoer. Disse er som regel for store, tunge og bøvlede at skulle have med i en personbil – faktisk skulle det helst ikke kunne lade sig gøre at have dem i en personbil. Derfor bliver du nødt til at skaffe en noget større bil, og det kunne være i form af vores flyttebil.

Vi er vant til at transportere klaver, flygel og piano, og vi flytter dem gerne både permanent og midlertidigt. Hvis du skal til en koncert, kører vi gerne dit instrument både derhen og hjem igen, så du ikke skal bekymre dig om den del af dagen eller aftenen, men i stedet blot om at spille. Vores service handler om at gøre det så nemt for dig som kunde som muligt, så du hurtigt kan komme videre med din hverdag og ikke skal stresse.

Stor forsigtighed

Instrumenter er som regel utroligt skrøbelige. Et flygel er ikke særlig brugbart, efter det bliver tabt, eller hvis det får et ordentligt slag. Derfor kræver flytning og håndtering af disse instrumenter stor forsigtighed og omtanke. Vi ved dette, og derfor kan du trygt efterlade os med dit instrument. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at dit instrument ikke lider nogen skade under flytningen.

En passende pris

Vi har en fast pris på flytning af klaver og flygel og er billigere, end du tror. Har du et, der skal skrottes, er det også en opgave, vi kan klare til en fast pris. Tag kontakt til os for at høre mere.

Kontakt for tilbud

Vi flytter også special opgaver!

Klaver - Flygel - Pengeskabe

Vi flytter stort og småt

- Også for dig!