Flytning af pengeskab

Hos Havkrogs Flytteforretning tilbyder vi flytning af pengeskab – såvel som andre store, tunge og svære genstande. Vi er vant til denne type arbejde og er derfor klar over, hvordan sådan en opgave udføres mest hensigtsmæssigt. Der er derfor ingen grund til, at du begynder at kaste dig ud i sådan en opgave på egen hånd. Nogle flytteopgaver er bedst at overlade til dem med erfaring, og det gælder særligt de tunge af slagsen.

Vi flytter alle former for pengeskabe i hele Jylland og på Fyn. Vi er beliggende i Århus, men det forhindrer os ikke i at tage ud til stort set resten af landet. Vi har gennem årene kørt for både Jøli Safe, Hjemmeværnet, Forsvaret m.v., og vi har derfor bred erfaring.

En hjælpende hånd til flytning af pengeskab

Står du og skal have flyttet dit pengeskab, våbenskab, anden type skab eller andre tunge og store genstande, står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd. Vi er vant til at håndtere tunge genstande, da vi blandt andet har kørt for næsten alle pianoforhandlere, som får transporteret flygel, klaver m.v. Vi forstår derfor også, at tunge genstande skal behandles og håndteres med respekt og påpasselighed, da de kan være farlige at tabe – både for andre og for selve genstanden.

Vi flytter også store genstande som hospitals- og tandlægeudstyr, og igennem årene har vi kørt for blandet andet Siemens Medico og skoletandlægerne i Århus. Efter aftale kan vi også flytte for klinikker og tegnestuer.

Vi gør processen så gnidningsfri som muligt, og vi gør altid vores bedste for at udføre en effektiv og hensigtsmæssig transport og håndtering, der passer godt på dine genstande igennem hele transport- og flytteprocessen.

Skal dit gamle pengeskab/brandskab bortskaffes, kan vi tilbyde at gøre det for dig til en fast pris. I nogle tilfælde kan vi gøre det gratis, hvis du har andet, du gerne vil af med eller skal have flyttet. Vi hjælper dig med at komme nemt og bekvemt af med det, så du slipper for besværet.

En passende pris

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om en fast pris på flytning af pengeskab.

Du kan også høre mere om, hvilke muligheder vi i det hele taget kan tilbyde dig, hvis bare du løfter røret eller tyer til tasterne.

Kontakt for tilbud

Stor erfaring i flytning af pengeskabe

Jøli Safe - Hjæmmeværnet - Forsvaret m.m.

Vi flytter stort og småt

- Også for dig!