Flytning for private

Søger du flytning for private? Hos Havkrog Flytteforretning er vi klar til at give dig en hjælpende hånd, hvis du skal flytte fra din nuværende bolig eller skal have afhentet private ejendele m.v. Med stor påpasselighed klarer vi flytte- eller transportopgaven for dig. Vi flytter i Jylland, hvilket betyder, at geografi ikke er en hindring for os.

Med mange års erfaring i baglommen ved vi, hvordan man yder en ansvarsbevidst flytte- og transportservice. I 45 år har vi kørt for næsten alle pianoforhandlere, da vi har stor erfaring med flytning af blandt andet klaver og flygel. Forsigtighed og omhu er to af de ord, som særligt præger vores arbejde, da alle ejendele fortjener at blive behandlet med omtanke for kundens skyld.

Få en hjælpende hånd til flytning for private

Mangler du en hjælpende hånd til din flytning eller transport, er vi med god sandsynlighed løsningen for dig. I forbindelse med at du skal have flyttet eller afhentet en række ting, er vi behjælpelige med både nedpakning og udpakning. På den måde gør vi processen let og overskuelig for dig.

Har du møbler, der skal skilles ad, inden de skal flyttes, hjælper vi også gerne med at skille disse ad. Når vi er nået frem til den endelige destination, efterlader vi dig ikke med alle dine sager på egen hånd. I stedet giver vi dig en hjælpende hånd med at få samlet de møbler, som vi tidligere hjalp dig med at skille ad. Hurtigt kan du derfor få tingene på plads og fortsætte din hverdag.

Du skal heller ikke bekymre dig om slæbearbejdet. Det klarer vi nemlig for dig. Mange ved ikke, hvordan man løfter bedst muligt uden at gøre skade på sig selv, men med vores erfaring ved vi lige, hvordan vi skal gribe fat, og vi kan vejlede dig i netop dette.

Ved at yde denne form for service, forsøger vi at være så behjælpelige som muligt, hvilket også betyder, at du ikke skal stå klar med et helt team af folk, der skal hjælpe med at bære, pakke ned, skille ad, samle osv. Vi varetager alle disse opgaver for dig eller i samarbejde med dig.

Flyttekasser eller ej

Når du skal have flyttet noget, vil der ofte være brug for flyttekasser for at gøre hele processen nemmere. Flyttekasser giver også et bedre overblik i sidste ende, da du kan sortere dine ejendele i disse. Du skal dog være opmærksom på, når du benytter flyttekasser, at du ikke putter for meget vægt i dem, da du risikerer, at de går i stykker i bunden. Flyttekasser er derfor bedst egnet til små ting eller meget få større og tungere ting.

Det kan være, at du ikke lige har overvejet, at du ville få brug for flyttekasser til transporten eller blot i al farten har glemt at få fat i nogle. Det kan også være, at det pludselig går op for dig, at du ikke har nok af slagsen. Du skal dog ikke stresse for at komme ud og finde flyttekasser, inden vi kommer, da vi også yder en service, hvor dette ikke er nødvendigt. Vi tilbyder nemlig flyttekasser til låns, og vi både leverer og afhenter dem igen, så du ikke skal spekulere i at klare det.

Har du dine egne flyttekasser, er det også helt fint – hvis du har det, kan du også nemmere pakke ned på forhånd, hvis det er det, du har det bedst med. Vi kræver ikke, at du benytter vores, før vi vil transportere dine ejendele.

Kontakt for tilbud

Flytning til plejehjem

Hos Havkrog hjælper vi gerne med flytning til plejehjem eller ældrebolig.

Kontakt os gerne for mere info.

Vi flytter også special opgaver!

Klaver - Flygel - Pengeskabe

Vi flytter stort og småt

- Også for dig!