Havkrog Flytteforretning

Havkrog Flytteforretning drives og ejes af Bent Havkrog. Vi har flyttet siden 1975 og har derfor rigtig mange års erfaring i baglommen. Vi er beliggende i Aarhus C, men vi kører i hele Jylland. Vi kører i dag kun med én flyttebil, der kan rumme op til 50 kubikmeter med varme- og luftaffjedring. Den har yderligere en lift, der kan klare op til 2.500 kg, og selve liftpladen er 230 cm. Vores flyttebil kan derfor rumme en del og klare store genstande uden problemer.

Prøvet det hele

Efter mange år som flyttefirma kan vi roligt sige, at vi har prøvet lidt af hvert. Faktisk er der næsten ikke noget, som vi kan sige, at vi ikke har flyttet med og transporteret. Derfor har vi samlet stor erfaring og ved, hvordan vi mest hensigtsmæssigt transporterer og håndterer genstande for kunderne. Alle genstande – store som små – fortjener at blive behandlet med respekt, for kundens skyld. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at alle genstande skal komme sikkert fra A til B. En ansvarsbevidst service og ydelse er det, der står øverst på vores liste.

Vi varetager:

  • Privatflytning

  • Mindre erhvervsflytning

  • Flygeltransport/-flytning

  • Klavertransport/-flytning

  • Pengeskabs-/våbenskabstransport/-flytning

  • Hospitalsudstyrstransport/-flytning

  • Klinikflytning/flytning af tegnestue m.v.

Det er ikke mange opgaver, som vi siger nej til. De opgaver, vi desværre må give et nej, er ofte, fordi vi er begrænset i kapaciteten, da vi kun har én flyttebil. Det er også derfor, at vi kun tager os af de mindre erhvervsflytningsopgaver.

Vi tilbyder også mindre flytninger til plejehjem og beskyttede boliger samt bortkørsel af overskydende bohave.

Stor sikkerhed

Når du vælger os som flyttemænd til din opgave, kan du føle dig helt tryg. Vi er vant til at håndtere flytteopgaver med stor forsigtighed og effektivitet. Desuden er vi forsikret hos Codan til to millioner kroner pr. læs og pr. kolli, men ved kunst og antikviteter er vi forsikret for 50.000 kroner pr. colli. Hvis du ønsker at tegne yderligere forsikring, kan det også lade sig gøre.

Vi er ydermere medlem af DTL og Østjyllands Vognmandsforretning.

Der er hermed ingen grund til at bekymre dig, når du lægger din opgave i hænderne på os – vi ved, hvad vi laver.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker at høre mere om vores services og priser, og om vi er de rigtige til din flytteopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Du kan både ringe til os og sende en mail, og så tager vi gerne en dialog med dig, hvor vi kan høre mere om hinanden. Vi ser frem til samarbejdet.

Kontakt for tilbud

Flytning til plejehjem

Hos Havkrog hjælper vi gerne med flytning til plejehjem eller ældrebolig.

Kontakt os gerne for mere info.

Havkrog flytteforretning

Mere end 40 års erfaring

Det siger vores kunder